Industriellt = effektivt

Vårt koncept

Att erbjuda prefabricerade badrum av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Produktion under kontrollerade former i industriell miljö och en hög produktionskapacitet är de stora fördelar med serietillverkning. Med en effektiv planering av alla hantverksgruppers arbete, tidsvinster, kostnadseffektivitet, hög och jämn kvalitet samt hög leveranssäkerhet får vi en effektiv och säker produktion. All tillverkning sker inomhus och är oberoende av väder och vind. 

Prefabricerade badrum erbjuder samma inredning och funktioner som platsbyggda badrum. En mer effektiv produktion och montering är skillnaden.

Vår vision

Vi arbetar långsiktigt med cirkeln av glada medarbetare, miljö, god ekonomi och nöjda kunder.

Vår vision är att bli det självklara valet av badrumsleverantör och vara världsledande inom industriell produktion av kundanpassade badrumsmoduler. Globalt skall vi göra vår teknik till det naturliga valet vid nybyggnation.

Med industriell serietillverkning kan vi hålla en hög grad av effektivitet och hållbarhet genom vår produktionskedja. Den kräver en lägre energiförbrukning för varje producerad enhet än hos många jämförbara motsvarigheter. 

Kort om Part

  • Företaget grundades 1989 i Kalix
  • Omsätter cirka 600 miljoner (2020)
  • Cirka 300 anställda
  • Cirka 9000 enheter per år (195 enheter/vecka)
  • Huvudkontor och produktion i Kalix
  • Säljkontor och showroom i Arlandastad
  • En del av Part Group

Industriellt och projektanpassat

I våra två fabriker Kalix och Överkalix sker produktionen under kontrollerade former i industriell miljö. Produktionskapaciteten uppgår till cirka niotusen badrum per år. Hela produktionen sker inomhus och är oberoende av väder och vind. En smidigare, snabbare, säkrare och mer prisvärd produktion är resultatet.

Vår styrka ligger i att vi erbjuder projektanpassade badrum i kombination med industriell produktion. Vi levererar prefabricerade badrum för nyproduktion direkt till byggplatsen. Enklare blir det inte.

Anton Lundholm vinner Norrbottens Byggmästareförenings Stora Byggpriset 2021!

– Det är ett oerhört viktigt pris när det gäller att lyfta fram byggnation i Norrbotten, säger Lotta Finstorp, Landshövding i Norrbotten. Det är verkligen här det händer och vi måste få många människor att flytta hit. Så bostadsbyggande och industribyggande är otroligt viktigt, fortsätter Lotta.

Kombinera med smarta lösningar

Part Ebbe park

Plug & play köksmoduler

Yteffektiva kök med smidigt montage från vårt systerbolag Space.
Part - IOT lösningar

Smart teknik

Digitala styrsystem för fastigheter tex elförbrukning. Smart teknik sparar energi.
XPO montage

Bostadsmoduler

Projektanpassat, enkelt och effektivt. Lyft på plats, anslut el, vatten och avlopp i schakt.
Rulla till toppen