Granitkeramik

Utforming och inredning

Granitkeramik är inte bara hållbart utan även stilrent, lättstädat och har färre fogar än jämförbara alternativ. Part producerar de projektspecifika miljöer du vill ha och med ditt val av ytskikt, sanitetsporslin, inredning och belysning. Våra säljare kan ge värdefulla råd kring granitkeramik och våra inredningsalternativ under försäljningsprocessen. 

Prefabricerade badrumsmoduler med granitkeramik baseras på serieproduktion och förutsättningen är att modulerna är lika inom respektive badrumstyp. Typiskt för ett projekt är en variation från två till fyra huvudtyper. Spegelvändning av badrumstyp är inte kostnadsdrivande. Modulerna har begränsningar i storlek med avseende på produktion, transport och logistik. 

Granitkeramik är:

  • hållbart
  • lättstädat, hygieniskt
  • färre fogar
  • granitkeramik finns i alla stilar 
  • monteras kostnadseffektivt med Part

Granitkeramik har flera fördelar

Part rekommenderar granitkeramik som ytskikt i badrummen. Ett mer hållbart och lättstädat ytskikt finns inte.

Att det dessutom finns i alla tänkbara stilar och uttryck gör detta material unikt. Dessutom med mängder av olika storlekar som möjliggör badrum med ytterst få fogar. Dagens moderna tillverkning av granitkeramik gör att en marmor, natursten, betong, trä, blir mer naturlig än originalet.

En stor fördel jämfört med naturprodukten är att granitkeramik är betydligt mera hållbart och är extremt lätt att städa och underhålla. Detta ger ekonomiska vinster både under konstruktionen och det löpande underhållet.

Att vi, i vår process, kan montera detta material kostnadseffektivt, gör att ett badrum med granitkeramik på både väggar och golv blir det självklara valet. 

Vill du veta mer om granitkeramik?

Vill du veta mer om hur vi bygger stilrena badrum med moduler och granitkeramik? Eller vill du veta hur ett samarbete med Part Construction kan effektivisera ditt projekt? Kontakta oss gärna vid frågor så återkopplar vi till dig så snart vi har möjlighet!

Rulla till toppen