Referensmodul

Referensmodul

Varje rumstyp ritas upp i CAD/BIM utifrån dina projekteringsunderlag. Från godkända ritningar producerar vi en referensmodul i full skala som du besiktigar och godkänner på plats i fabriken tillsammans med arkitekter, kunder och andra involverade i projektet. Efter eventuella justeringar sker en slutgranskning av alla ritningar och specifikationer innan serieproduktionen av projektet startar.

Referensrum provrum Cederhusen
referensrum QHH
referensrum QHH

Transport och leverans

Leverans av färdiginredda badrum sker allt eftersom fastigheten växer fram. I rätt tid enligt leveransplan. Våning för våning. Väl på plats i byggnaden är det bara att koppla på el, vatten och avlopp, sedan är badrummen färdiga att använda. Vi transporterar direkt till byggplatser över hela Skandinavien och Europa. 

När modulerna anländer till byggplatsen är dessa emballerade med ett plastemballage som tillåter förvaring utomhus samt provisoriska transportfötter som demonteras efter påbörjat lyft med kran. Modulerna är uppmärkta med projektnamn, badrumstyp, leveransnummer, identifikationsnummer (ex lägenhetsnummer) samt info gällande leverans/mottagning och service.

Scroll to Top